BT-annons
Tisdag 16 oktober 2018
ANNONS
strip

2020-05-12

Börstjänarens Trejdingverkstad: fyra tisdagar och en fredag

Börstjänaren slår upp portarna till Tredingverkstaden, där du kan trejda live och delta i lektioner och marknadsgenomgångar m.m. Börstjänarens Trejdingverkstad är öppen för alla.

Börstjänarens Trejdingverkstad

Börstjänarens nya satsning Trejdingverkstaden med premiär 3 april kl 20.00 håller öppet varje tisdagkväll samt en hel fredag per månad. Vid första träffen är alla inbjudna, helt gratis utan kostnad eller åtagande.

Efter första träffen kan du välja att fortsätta oavsett vilken mäklare  du använder – Trejdingverksta'n är öppen för alla!

"Aspirant" eller "åskådare"?  Alla är välkomna!


Börstjänarens Trejdingverkstad är ett coachningsprogram där vi presenterar olika trejdningssystem, algoritmer för systematisk handel, handlar live i marknaden med riktiga pengar och coachar deltagare som är beredda att ta steget till en professionell handel.

Som deltagare har du därmed möjlighet att gå från ett passivt deltagande ("Åskådare") till att bli mer aktiv ("Trading aspirant") och ansöka om coachning med målet att gemensamt sätta upp en handelsmodell på sajten www.thetradingaspirants.com, som andra  kan investera i.

Coachningen sker live i Trejdingverkstan och via e-post.

Du väljer således själv nivån för ditt deltagande i Trejdingverkstan:

"Trading aspirant" är för dig som vill bli coachad och är beredd att jobba hårt för att nå dina mål.

"Åskådare" är för dig som vill delta, se och lära i din egen takt, få lite tips och tricks att applicera i din trading och inte minst få chansen att göra en och annan god affär under resans gång.

Anmäl dig här!

Strategier

I Trejdingverkstan kommer vi kontinuerligt att presentera olika handelsmodeller, strategier för teknisk handel.

Det kommer inte enbart vara modeller som vi själva handlar efter utan också alternativ som kanske passar dig som Trading aspirant bättre.

Bland tusentals strategier arbetar vi oss gemensamt fram något som passar dig och din personlighet. Sedan gör vi ett sundhetstest på modellen som kommer att ligga som grund för din handel.

Algoritmhandel

Teknisk handel kan vara automatiserad där en algoritm bestämmer och exekverar avsluten eller mer subjektiv där man själv bestämmer vilka sättupper man tar och när.

I Trejdingverkstadens coachningsprogram lägger vi fokus på att utvärdera strategier, testa dem med en algoritm, dvs. backtest på historisk data för att sedan diskutera för- och nackdelar.

Strategierna sträcker sig långt utanför de modeller som presenteras i Börstjänaren artiklar varje dag. Det är en summering av 20 års  aktiv handel och studier.

Framgångsrik handel handlar inte om att hitta den perfekta strategin, utan att finna vad som är perfekt för dig, dina mål och din personlighet.

Fredagstrejding

En gång per månad kommer vi att samla Trejdingverkstans deltagare till "Fredagstrejding", där vi visar praktiskt hur en dag med aktiv handel kan se ut, från entré till exit, från öppning till stängning.

I tidigare livetradingevent har fokus varit på handel av S&P 500. Nu breddar vi marknaderna och är lika aktiva i index, valutor, råvaror och aktier.

Fredagstrejdingen pågår under hela dagen och fungerar som "drop in" där man kan vara med under de timmar man har möjlighet. 

Vi börjar dagen kl 8:30 för att avsluta kl 22:00, en vanlig arbetsdag på börsen! (Det kommer dock att erbjudas pauser.)

Unik Trejdingverkstad

Börstjänarens Trejdingverkstad är unik då få handledare inom trading faktiskt har ett publikt track record, dvs. ett handelsresultat verifierat av myndigheter och tillgängligt för allmän beskådan.

Det finns många kurser i trading, men få kursledare som verkligen praktiserar sina teorier i verkligheten och dessutom publicerar resultatet efter att finansiella myndigheter kontrollerat verksamheten.

Trejdingverkstaden leds av Henrik Hallenborg som i över 20 år handlat aktivt på börsen. Med en amerikansk Series-3 examen är Henrik Hallenborg registrerad som CTA, Commodity Trading Advisor, och därmed reglerad av NFA, National Futures Association, som står under tillsyn av CFTC (Commodity Futures Trading Commission, den amerikanska motsvarigheten till svenska Finansinspektionen vad gäller terminer och derivatinstrument).

Under åren har Henrik Hallenborg mottagit ett flertal utmärkelser från det världsledande hedgefondindexbolaget BarclayHedge (se nedan). 2014 blev ett av Henriks handelsprogram, bland ett urval på 11 200 hedgefonder, framlyft av fondresearchbolaget Prequin som en av de bästa, med en femteplats i klassen “Net Return of Top Performing Single-Strategy Funds of Funds in 2014”.

Tre sätt att delta

Det finns tre möjligheter att komma in i Trejdingverkstaden, antingen via direktköp av ett abonnemang eller genom att ha sin aktiva handel hos en av Börstjänarens sponsorer: GFF Brokers, CMC Markets eller AvaTrade.

Det tredje och kanske mest lockande alternativet är att köpa en utbildningskurs och få Trejdingverkstaden som bonus på köpet. Vi rekommenderar i alla händelser att man först går någon av våra kurser för att sedan ta steget över till att bli coachad eller bara sitta med som åskådare i Trejdingverkstan.


1) Sponsring:
Öppna konto via en länk på Börstjänaren hos en av våra sponsorer och handla aktivt.* Du är då välkommen kostnadsfritt både på Trejdingverkstan och Fredagstrejdingen.

*Vad som räknas som "aktiv handel" prövas individuellt.

2) Abonnemang:
Köp Börstjänarens Trejdingverkstad som ett abonnemang i BT-shop. Du kan köpa allt från en enstaka träff till ett helt års abonnemang. Med detta alternativ ställs alltså inga krav på någon aktiv handel hos våra sponsorer.

Priser Börstjänarens Trejdingverkstad:
Enstaka tisdagkväll: 400 kr
Fredagstrejding: 1200 kr
1 månad: 1 600 kr
12 månader: 10 000 kr

En månads abonnemang innehåller normalt fyra st Trejdingverkstäder (tisdagkvällar) och en Fredagstrejding. Välkommen att abonnera här!

3) Bonus:
Köp en kurs i BT-shop och få Trejdingverkstan som bonus utan extra kostnad. Olika kurser ger olika bonus. (Se tabell nedan.) Exempelvis ingår, i en kurs som kostar 2 495 kr, två månaders entré till Börstjänarens Trejdingverkstad samt Fredagstrejding (Värde 2 400 kr).

Tanken är att du kan ställa frågor och få hjälp med din kurs i Tradingverkstan, som coachar traders på alla nivåer.

Börstjänarens stora kurs på 19 lektioner, BT Trading Wizard, säljs för 12 000 kr och då ingår ett års fri entré till Trejdingverkstan samt Fredagstrejdingen.

Kursutbud med bonus till Börstjänarens Trejdingverkstad:

Utbildning Lektioner Kursbok Pris BTV-Bonus Köplänk
Råvarukung 7 st PDF 85 s. 3 995:- 3 månader Köp här!
BT Börsguru 5 st PDF 49 s. 2 495:- 2 månader Köp här!
Daytrading Combo 1 x 6 h PDF 52 s. 3 995:- 3 månader Köp här!
Matiga Minikurser 4 st PDF 52 s. 1 295:- 1 månad Köp här!
Lär dig handla med CFD! 5 st PDF 63 s. 2 495:- 2 månader Köp här!
Lär börshandel av proffs 8 st PDF 47 s. 4 995:- 4 månader Köp här!
BT Trading Wizard 19 st PDF 73 s. 12 000:- 12 månader Köp här!

Verkstadchefens prisskåp

"Verkstadschefen" Henrik Hallenborg är en flerfaldigt prisbelönt aktiv förvaltare och råvarutrader, som varje månad omsätter miljontals dollar på Chicagobörsen. Här nedan kan du se ett urval ur hans prissamling för handelsprogrammen FX Momentum, Gourishankar och La Cucaracha.

Välkommen att boosta dina börskunskaper och växa som trader i Börstjänarens Trejdningverkstad!

Anmäl dig här! 

 
Tidigare artiklar på Börstjänaren:
ANNONS


BT-annons
BT-annons
 
Message: