BT-annons
Fredag 18 oktober 2019
ANNONS
strip

 
Krönikor
Under denna vinjett kan du bland annat finna texter med lite längre hållbarhet, sorterade på författare. Klicka på texten i en avdelning för att få upp en lista med respektive artiklar.
Gästkrönikor
Fristående skribenter
Börstjänaren är öppen för utomstående skribenter och krönikörer med intressanta och lärorika texter med anknytning till börs och ekonomi.


BT-Oraklet
Göran Högberg
Göran Högberg är Börstjänarens kaxige finansguru med oslagbart bred och djup inblick i och utblick över världsekonomin. Nationalekonom med 25 års marknadserfarenhet och en alldeles egen sifferakrobatik och språkdräkt.ppen för utomstående skribenter och krönikörer med intressanta och lärorika texter med anknytning till börs och ekonomi.
signGH

Trejdingkrönikor
Henrik Hallenborg
Henrik Hallenborg handlar med terminer, aktier och valutor för eget och investerares konton på CME, NYSE, Nasdaq och FOREX. Henrik är en av grundarna till Börstjänaren.
signHH

Börsjuridik
med Harry Schüssler
Harry Schüsslers aktiekrönikor liknar ingenting annat. Med en unik kombination av juridisk expertis, glasklar analytisk och taktisk blick samt språklig skärpa tar han oss med på vindlande färder i aktuella spörsmål med lagboken som självklart rättesnöre.
signHS

Börsfilosofi
med Thomas Sandström
Thomas Sandström är redaktör på Börstjänaren och lämnar ibland såväl tekniska analyser som textalster av lite mera filosofisk natur.
signTS

Nattusdd, kåserier
med Professor Larsson
Professor Larsson är Börstjänarens självutnämnde börsexpert, som dock inte är mycket att ta rygg på, för den som vill ”göra storkovan”, något som vår käre professor ständig strävar efter men dessvärre ständigt lyckas undvika.
signPL
 
 
ANNONS


BT-annons