BT-annons
Söndag 25 februari 2018
ANNONS
strip

photo
2017-05-10
photo


Välkommen till Börstjänaren och BT-Multiportföljen!
Vår Multiportfölj består i själva verket av två portföljer (därav namnet): en med svenska aktier och en med USA-aktier. Det senaste året har portföljerna gått riktigt bra: +50% på kapitalet sedan januari 2016, enligt en färsk utvärdering.

Portfölj resultat +50%!

Vi har visserligen sedan starten år 2007 haft en jämn träffsäkerhetskurva på 70% i våra portföljtips. ”Träffsäkerhet” är dock ett relativt begrepp som inte nödvändigtvis har så stor bäring på själva portföljresultatet.

Sedan träffsäkerheten under 2016 stigit till 80% beslöt vi att göra en utvärdering för att få svart på vitt hur bra det egentligen gått.

Resultatet överträffade våra förväntningar, då en modellportfölj med normalhög risk gått hela 50% plus

Läs gärna vår utvärdering i sin helhet här!

Registrera dig och prova gratis!

Om du är intresserad av att kika närmare på vår portfölj, registrera dig på vår sajt så får du sju dagars provabonnemang utan kostnad. Välkommen att registrera dig här!

Teckna abonnemang

Som registrerad användare kan du också teckna ett års abonnemang på vår portfölj för specialpriset 1.990 kr.

Välkommen att läsa mer om BT-multi och teckna abonnemanget här i vår webbshop!

Förvaltare

Börstjänarens modellportföljer förvaltas av Henrik Hallenborg som har tjugo års erfarenhet av akiv börshandel. Henrik är kapitalförvaltare specialiserad på terminshandel i USA, där han varje vecka omsätter miljontals dollar i handel med råvaror, index och valutor. Henrik är medlem i NFA (National Futures Association) och därmed reglerad av federala myndigheten CFTC (Commodtiy Trading Futures Commission).

Trejdingklubben online

Du kan varje vecka lyssna på och ställa frågor till Henrik som sedan tio år tillbaka leder Börstjänarens webinarium Trejdingklubben online tillsammans med Thomas Sandström. Läs mer om Trejdingklubben här! Har du frågor eller funderingar om Börstjänren eller våra tjänster och produkter, tveka inte att höra av dig till oss! Enklast når du oss genom formuläret Kontakta oss/Fråga BT!

Än en gång välkommen till Börstjänaren!

 

 
Thomas Sandström

1 2 3 Nästa Sista Sid 1 av 3
GA