BT-annons
Måndag 23 juli 2018
ANNONS
strip

photo
2018-02-28
photo


Trejdingverkstan
I Trejdingverkstan kan du trejda live och delta i lektioner och marknadsgenomgångar m.m. Börstjänarens Tradingverkstad är öppen för alla.

Börstjänarens Trejdingverkstad

Börstjänarens Trejdingverkstan sker online i vårt webinarieprogram.

Du kan vara med oavsett kundskapsnivå – Trejdingverksta'n är öppen för alla!

"Aspirant" eller "åskådare"?  Alla är välkomna!


Börstjänarens Trejdingverkstad är ett coachningsprogram där vi presenterar olika trejdningssystem, algoritmer för systematisk handel, handlar live i marknaden med riktiga pengar och coachar deltagare som är beredda att ta steget till en professionell handel.

Som deltagare har du därmed möjlighet att gå från ett passivt deltagande ("Åskådare") till att bli mer aktiv ("Trading aspirant") och ansöka om coachning med målet att gemensamt sätta upp en handelsmodell på sajten www.thetradingaspirants.com, som andra  kan investera i.

Coachningen sker live i Trejdingverkstan och via e-post.

Du väljer således själv nivån för ditt deltagande i Trejdingverkstan:

"Trading aspirant" är för dig som vill bli coachad och är beredd att jobba hårt för att nå dina mål.

"Åskådare" är för dig som vill delta, se och lära i din egen takt, få lite tips och tricks att applicera i din trading och inte minst få chansen att göra en och annan god affär under resans gång.

Anmäl dig här!

Strategier

I Trejdingverkstan kommer vi kontinuerligt att presentera olika handelsmodeller, strategier för teknisk handel.

Det kommer inte enbart vara modeller som vi själva handlar efter utan också alternativ som kanske passar dig som Trading aspirant bättre.

Bland tusentals strategier arbetar vi oss gemensamt fram något som passar dig och din personlighet. Sedan gör vi ett sundhetstest på modellen som kommer att ligga som grund för din handel.

Algoritmhandel

Teknisk handel kan vara automatiserad där en algoritm bestämmer och exekverar avsluten eller mer subjektiv där man själv bestämmer vilka sättupper man tar och när.

I Trejdingverkstadens coachningsprogram lägger vi fokus på att utvärdera strategier, testa dem med en algoritm, dvs. backtest på historisk data för att sedan diskutera för- och nackdelar.

Strategierna sträcker sig långt utanför de modeller som presenteras i Börstjänaren artiklar varje dag. Det är en summering av 20 års  aktiv handel och studier.

Framgångsrik handel handlar inte om att hitta den perfekta strategin, utan att finna vad som är perfekt för dig, dina mål och din personlighet.

Fredagstrejding

Utvalda fredagar kommer vi att samla Trejdingverkstans deltagare till "Fredagstrejding", där vi visar praktiskt hur en dag med aktiv handel kan se ut, från entré till exit, från öppning till stängning.

I detta event har vi fokus på aktiva marknader som index, valutor, råvaror och aktier.

Fredagstrejdingen pågår under hela dagen och fungerar som "drop in" där man kan vara med under de timmar man har möjlighet. 

Unik Trejdingverkstad

Börstjänarens Trejdingverkstad är unik då få handledare inom trading faktiskt har ett publikt track record, dvs. ett handelsresultat verifierat av myndigheter och tillgängligt för allmän beskådan.

Det finns många kurser i trading, men få kursledare som verkligen praktiserar sina teorier i verkligheten och dessutom publicerar resultatet efter att finansiella myndigheter kontrollerat verksamheten.

Trejdingverkstaden leds av Henrik Hallenborg som i över 20 år handlat aktivt på börsen. Med en amerikansk Series-3 examen är Henrik Hallenborg registrerad som CTA, Commodity Trading Advisor, och därmed reglerad av NFA, National Futures Association, som står under tillsyn av CFTC (Commodity Futures Trading Commission, den amerikanska motsvarigheten till svenska Finansinspektionen vad gäller terminer och derivatinstrument).

Under åren har Henrik Hallenborg mottagit ett flertal utmärkelser från det världsledande hedgefondindexbolaget BarclayHedge (se nedan). 2014 blev ett av Henriks handelsprogram, bland ett urval på 11 200 hedgefonder, framlyft av fondresearchbolaget Prequin som en av de bästa, med en femteplats i klassen “Net Return of Top Performing Single-Strategy Funds of Funds in 2014”.

Entré 

Trejdingverkstan är öppen för värvade kunder till Börstjänaens sponsorer CMC Markets, AvaTrade och GFF Brokers dvs. att du öppnat din depå via en länk från Börstjänaren sajt eller på annat sätt meddelat att du blivit värvad.

Det enda som krävs är sedan att man har sin aktiva handel hos en av sponsorerna.

Tid: Tisdagskvällar kl 20:00-21:00 
Plats: Online, via en plattform från gotowebinar

http://www.pursegainer.com/images/new_home/Öppna konto hos CMC Markets här!.png 

 

http://www.pursegainer.com/images/new_home/Öppna konto hos Ava Trade här!.png

 

http://www.pursegainer.com/images/new_home/Öppna konto hos GFF brokers här!.png

 

Verkstadchefens prisskåp

"Verkstadschefen" Henrik Hallenborg är en flerfaldigt prisbelönt aktiv förvaltare och råvarutrader, som varje månad omsätter miljontals dollar på Chicagobörsen. Här nedan kan du se ett urval ur hans prissamling för handelsprogrammen FX Momentum, Gourishankar och La Cucaracha.

Välkommen att boosta dina börskunskaper och växa som trader i Börstjänarens Trejdningverkstad!

Anmäl dig här! 

 
Börstjänaren

1 2 3 Nästa Sista Sid 1 av 3
GA
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS
BT-annons
BT-annons
 
 
BT-annons