BT-annons
Fredag 15 november 2019
ANNONS
strip

 
Välkommen till Börstjänaren!
Börstjänaren är en kostnadsfri sajt för personer med intresse för investeringar i aktie-, råvaru- och valutamarknaderna. Här finner du dagliga tips och analyser samt aktuella grafer över det mesta av intresse.
Börstips online sedan 2006
Börstjänaren drivs av entusiaster med intresse för utbildning, fria marknader, teknisk trading och investeringar. Sajten Börstjänaren har funnits sedan 2006.
Utbildningar och kurser
Vi erbjuder utbildningar i aktiehandel och kapitalförvaltning, både nybörjarkurser och mer avancerade program.
Kostnadsfria webinarier
På onsdagkvällar kl 20.00 håller vi kostnadsfria webinarier, "Trejdingklubben online", där vi går igenom marknaden, svarar på deltagarnas frågor och ger börstips och investeringsförslag.
Tre användarnivåer:
Som vanlig besökare har du kostnadsfri tillgång till det mesta.

Som registrerad användarekan du också skriva i vårt forum och ta del av speciella artiklar och mejlutskick. Välkommen att registrera dig kostnadsfritt och få en gratis utbildning på köpet!.

Som abonnent kan du ta del av vår portföljförvaltning via e-post och artiklar där affärsförslag presenteras och kommenteras.
Vi som syns på Börstjänaren:

signHH

Henrik Hallenborg

Henrik Hallenborg är medgrundare till Börstjänaren. Han handlar med aktier, råvaror, index, obligationer och valutor för egen samt för investerares räkning. Henrik är registrerad förvaltare och terminshandlare, så kallad CTA (Commodity Trading Advisor), med pågående verksamhet i USA, där han tidigare bott.

Henrik har utvecklat Henry Boy och BT Multi-kanalportföljen, två mycket framgångsrika tekniska handelsmodeller, som går att följa antingen via ett gör-det-själv-abonnemang på här på Börstjänaren, eller genom att ansluta sitt konto för automatisk orderläggning och exekvering. (Läs mer om automatisk handel här!)

På Börstjänaren summerar Henrik dagligen sin egen handel och syn på marknaden, oftast från en så kallad teknisk synvinkel, där han fokuserar på grafernas utseende snarare än på fundamentala antaganden och spekulationer.

Henrik har mottagit ett flertal utmärkelser för sin förvaltning, bland annat från BarclayHedge, världens ledande jämförelseindex för alternativa investeringar.

Läs mer om Henrik Hallenborg på vår amerikanska hemsida: www.hasafuma.com


 
signGH

Göran Högberg

Göran Högberg är Börstjänarens kaxige finansguru med oslagbart bred och djup inblick i och utblick över världsekonomin. Nationalekonom med 40 års marknadserfarenhet och en alldeles egen sifferakrobatik och språkdräkt.

Hans oefterhärmliga betraktelser kan läsas på Börstjänaren med jämna mellanrum och varje vecka utkommer Börstjänarens Orakelbrev en längre krönika som skickas ut till abonnenter via e-post.

Vi saxar från hans anställningsintervju på Börstjänaren som gjordes för över tio år sedan men gäller än idag:

Du rekommenderar köp och är ganska tvärsäker. Är du inte rädd för att få fel?
Det är alltid en sannolikhetsbedömning. Har man rätt 70 till 80 procent av gångerna så är det ok, anser jag.

Hur jobbar du när du gör dina analyser?
Jag prenumererar på många tidskrifter, läser många mejl som jag får och har ett ganska brett kontaktnät. Dessutom gör jag egen teknisk analys. Jag har hållit på med detta sedan 1982.

Vem är Göran Högberg?
Ja (haha). Alltid en svår fråga. Börsintresse sedan 70-talet som sedan blev en profession. Läste ekonomi på Handels. Specialiserade mig på nationalekonomi, vilket jag sedan också läste mycket privat.

Jag tycker att det är roligt, vilket kanske skiner igenom i mina texter.

Jag bor utanför Göteborg, i Sävedalen. Jag är uppvuxen i Hovås och är med i golfklubben. Jag spelar mycket, men mitt handikapp har tyvärr stigit till 19.


signTS

Thomas Sandström

Thomas Sandström, medgrundare till Börstjänaren, är entreprenör sedan mitten av 80-talet och spindeln i nätet bakom sajten, som sköter kontakterna med administratörer, webbutvecklare, designers, sponsorer och – sist men inte minst: användarna.

Thomas är en lättsam och lättsnackad person med breda intressen och examen i humaniora. Han ansvarar även för utbildningar och föreläsningar på Börstjänaren.

Varje onsdag kl 20:00 är han moderator för Trejdingklubben online på Börstjänaren.

Läs mer om Thomas Sandström på vår amerikanska hemsida: www.hasafuma.com

 
 
ANNONS


BT-annons