VECKA 17
Tisdag
23
April
BT-annons

  • Forum > Marknader > Allmänt > Rejält RAAAS
6 POSTER I DETTA ÄMNE
GÖR TILL FAVORIT
Startades av:
Nisse Blockchain
Rejält RAAAS
2018-09-11
Citera
 
photo
Aktiv: Nov 2008
3173 inlägg

FED har sin begränsning tydligen rasade antalet tittare på Miss Amerika med 36% !! 

Koppat:

For some odd reason, American audiences decided they just weren't interested in hearing how this year's crop of Miss America contestants would solve world hunger, promote peace or save the kittens

 

https://www.zerohedge.com/news/2018-09-10/bikini-free-miss-america-viewership-plummets-36-key-demographic

 
 
 
 
2018-09-12
Citera
 
photo
Aktiv: Oct 2009
381 inlägg

Och i länken stod "bikini-free"!! eller var det med bikini och gratis eller... Men det har ju alla amerikanska män redan på närmsta sylta, där damerna klänger runt stången mitt i lokalen. Mycket märkligt fenomen.

Undrar om detta ointresse kan förutse börsens framtid med samma procenttal nedåt?

mvh

 

 

 
2018-09-12
Citera
 
photo
Aktiv: Nov 2008
3173 inlägg

Finns mycket som orsakar frågetecken i det landet speciellt som de samtidigt spelar pryda.

 
 
 
 
2018-09-14
Citera
 
photo
Aktiv: Jul 2018
38 inlägg

Med åldern har jag blivit alltmer kritisk om amerikaner, deras dubbelmoral, deras mentalitet, deras okunskap, deras inblandning i andra länders angelägenheter och deras val av ledare. USA är inte bättre än Ryssland, vad än medierna vill måla för bild. USA är inte the good guy. Tvärtom.

 

USA är ett land i dekadens som tror sig vara över resten av världen men verkligheten och siffror om klyftor, fattigdom och utanförskap talar en helt annan historia. Många länder hatar USA för att de skapar krig, för att de angriper länder för att komma åt resurser, det är USA som skapat hatet som är riktat mot dem.

 

Alla stormakter faller. Precis som Rom som fuskade med silvermynt för att finansiera sin makt finansierar USA sin makt genom att bygga enorma statsskulder som inte är hållbara i längden. USA är slut som stornation. Dollarn kommer gå åt helvete framöver i samma takt som deras statsskuld och särskilt räntan på den skenar iväg.

 

 
 
 
 
2018-09-14
Citera
 
photo
Aktiv: Oct 2009
381 inlägg

Mosquito, det var ett onödigt obalanserat inlägg om USA.

Kom ihåg att när det gäller ställer de oftast upp. De har offrat 100000-tals med soldater för att rädda Europa två gånger. Utan dem hade vi nog tvingats tala tyska och göra Heil Hitler-hälsning fortfarande eller varit en Sovjetstat.

Deras CIA har fått härja alltför fritt i andra länder, ja. Särskilt i Mellan Östern för att försöka vinna olja åt USA. Men i flera andra fall har USA ensamma kämpat mot en aggressiv kommunism och maoism och global kokainhandel. Många har inte förstått det och tolkat det enligt egen enfald.

Det finns stora klyftor i USA, men det finns det i Sverige också för den som vill se. Bara i min stad Västerås finns det ca 900 hemlösa, mest svenskar, som får ingen eller liten hjälp medan enorma resurser satsas på att gulla med asylsökande.

mvh

 
2018-09-15
Citera
 
photo
Aktiv: Nov 2008
3173 inlägg

Såg en tio i topp lista över finanskojare/banksters som blivit åtalade och fällda

1)

2)

3)

4)

5)

6)

7)

8)

9)

10)

 

Borde inte killar som Dr Bluff och andra sol-å-vårare vara hedersdoktorer på de olika finansinstituten för sin empiri?

 

Förresten är festen slut 2018-10-31 eftersom det kommer stå klart pensionsåtaganden i US handlar om Nakenbad wink

 
 
 
 
2018-09-25
Citera
 
photo
Aktiv: Nov 2008
3173 inlägg

go out with a bang?

 

Jim Rickards skriver om parasiter på elefanter och förklarar att allt mer indexföljande kommer ge en rejäl krash den dagen det vänder nedåt?

*koppat Given all of these federal subsidies to the banks, a trained pet could be CEO of J.P. Morgan and the profits would be the same. This is the essence of parasitic behavior.

 

Yet there’s another parasite problem affecting markets that is harder to see and may be even more dangerous that the bank CEO free riders. This is the problem of “active” versus “passive” investors.

 

https://dailyreckoning.com/free-riding-investors-set-up-markets-for-a-major-collapse/

 

Blir intressant den dagen det tar stopp, frälset kommer inte låta vem som helst få behålla sitt byte

 
 
 
 

 
Annons


Message: