VECKA 17
Torsdag
25
April
BT-annons

  • Forum > Börstjänaren > Allmänt > Bostadsbubbla!!!
2 POSTER I DETTA ÄMNE
GÖR TILL FAVORIT
Startades av:
calle lagerström
Bostadsbubbla!!!
2017-08-16
Citera
 
photo
Aktiv: Jul 2009
2791 inlägg

När man läst detta förstår man att allt bara är ett luftslott som när det börjar pysa ut kommer att fördärva människors liv för alltid.

 

https://www.svd.se/sa-har-de-rad-att-resa--tack-vare-sitt-hus

 

lägg därtill sämre välfärd, högre skatter, högre räntor.

 
 
 
 
2017-08-16
Citera
 
photo
Aktiv: Nov 2008
3173 inlägg

Alla skall vara procentare numera "någon annan" skall ha ett producerande jobb som man kan snaska av.

 

Under flera år det varit bästa avkastningen på att vara privat hyresvärd i UK tror det avkastade typ 12% om året efter alla stöd och bidrag som följde med den förträffla modellen. Tacka tusan för arrogansen och troligtvis de andra 3 i 7-klövern vi ge sina barn en säker framtid i stället för att de skall försöka försörja sig genom att prestera något eller ha kompetens.

 

Arbetslinje...... Ja men gör alla till politiker då för de är ju aldrig en tärande utgift så kan vi ju sänka skatterna rejält då vi inte har arbetslösa eller utförsäkrade längre!!

 

I USA förvånades ekonomer över att produktiviteten vägrade stiga trots alla automatiseringar och robotar? Jag förvånas endast av att de blev förvånade.

 
 
 
 
2017-08-16
Citera
 
photo
Aktiv: Aug 2010
825 inlägg

Ja Calle...det är helt SJUKT....I andra länder, som tex Spanien...MÅSTE du ha maorterat färdigt din bostad innan du går i pension!

 

I Tyskland är det kutym och en sorts pensionsförsäkring, att amortera ned skulden till noll innan pensionen!

 

Men I Sverige används bostaden som en bankomat...men när lägkonjunkturen slår till...Sveriges långivare börjar dra öronen åt sig inför luftstottet, räntan far i taket, folk lämnar sina bostäder, värderingar faller...ja då är det Pay Back Time....

 

Eller kort och gott: Det finns inga gratisluncher!

 

 
Annons


Message: