VECKA 13
Torsdag
28
Mars
BT-annons
2018-06-19
photo


Minecraft-serie får Netflix att rusa
Netflix har dubblats i kurs sedan årsskiftet, efter att ha dubblats året före men det är inte för sent att köpa.

Dagsgraf med BT-kanalen add on till Metastock, graf från Metastock

Netflix
Streamingbolaget  Netflix noteras vid en ny högre topp i en positiv trend. Kursen är överköpt då köparna betalar ett högt pris, kurser som ligger över taket i trendkanalen, ett tecken på en stark trend väl värd att följa.

Trejdföljare har redan haft en serie med köp, enligt vår handelsmodell BT-kanalen har vi haft fem sättupper sedan oktober förra året. Nummer sex kommer vid nästa rekyl ned.

Förra veckan fick vi nyheten att Netflix kommer att visa en interaktiv serie baserad på Minecraft. 

”Minecraft: Story Mode” skall serien heta som till att börja med innehåller fem avsnitt i ett partnerskap med Telltale Games.

Upplägget är interaktivt, vilket innebär att tittaren kan välja vad som händer härnäst. Man kan alltså se serien flera gånger men med olika slut. 

Redan nu erbjuder dock Netflix interaktiva serier som ”Stretch Armstrong: The Breakout”, och “Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile”. 

Vid årsskiftet kostade Netflix aktie $200, efter att år 2017 dubblats i pris. Med dagens kurs runt $400 har vi en dubbling på bara sex månader, trenden har momentum och stiger allt snabbare.

För en trendföljare är aldrig för sent att följa en trend även om kursen är överköpt och bolaget värderas högt. Vår senaste rekommendation av Netflix var ett köp på $345 som då kändes dyrt men som nu är billiga nivåer.

Med dagens tempo ser vi snart $500-600. 

Rekommendation
Köp nästa rekyl ned.

 
Börstjänaren

 
 
 
 
 
 
 
Annons