BT-annons
Torsdag 23 november 2017
ANNONS
arrow
14:09
  
OMX S30
 
arrow
14:09
  
S&P 500
 
strip

photo
2017-06-14
photo


BT Trading Wizard – start 6 februari 2018
Börstjänarens populära grundkurs i teknisk trejdning för dig som vill knäcka koden till framgångsrik börshandel och är beredd att jobba hårt – hålls nu för nionde gången. Delta kostnadsfritt med sponsring!

BT Trading Wizard – vägen till mästerskap i börshandel
Vill du kunna avläsa vilka möjligheter och utsikter en aktie har, endast med hjälp av kursgrafen? Vill du lära dig att på egen hand identifiera affärer i aktier, råvaror, valutor och index, som har goda förutsättningar att bli framgångsrika, och samtidigt lära dig känna igen tidiga varningstecken som talar om när du skall hålla dig utanför marknaden? Vill du få verktygen och kunskapen för att kunna hantera din egen aktieportfölj och dina egna investeringar framgångsrikt? Är du beredd att studera och arbeta hårt för att uppnå dina mål.

Då är Börstjänarens klassiska börsutbildning BT Trading Wizard någonting för dig.

On line-utbildning – inga förkunskaper krävs
I den webbaserade kursen, som startar tisdag 6 februari 2018 och pågår under 10 veckor, går vi igenom allt som behövs i fråga om strategi, börspsykologi och riskhantering, för att bli en fullfjädrad expert inom teknisk börshandel.

Vi börjar från grunden – inga förkunskaper krävs – och låter varje deltagare successivt bygga upp komponenterna till sin egen individuella, kompletta, fungerande tradingplan och strategi.

Vi tar ett helhetsgrepp och coachar deltagarna individuellt hela vägen med läxor, feedback och uppmuntran till hårt arbete, som garanterat ger resultat. Det finns inga genvägar för att lära sig knäcka koden till en framgångsrik börshandel. Men det finns hjälp att få på vägen. Och det  g å r  att lyckas!


BT Trading Wizard
BT Trading Wizard är en kurs i teknisk handel först introducerad 2008 av Börstjänaren, som nu anordnas för nionde gången. Alla kurser har haft samma innehåll men ändå varit unika – anpassade efter respektive kull!

BT Trading Wizard är Börstjänarens mest omfattande kurs i teknisk handel.
Efter avslutad kurs erhålls diplom men först efter ett slutprov som säkerställer att deltagaren tagit till sig kursen.
Kursledare är Henrik Hallenborg och Thomas Sandström.


Om kursledarna
Henrik Hallenborg
Commodity Trading Advisor (CTA) med en aktiv kapitalförvaltning reglerad av amerikanska myndigheter. Tekniska analytiker och skribent på Börstjänaren.

Thomas Sandström 
Fil. mag. med gedigen akademisk bakgrund, ansvarig för Börstjänarens utbildningar. VD för Börstjänaren.

 

 

Kursavgift: 12 000 kr inkl. moms. alt 0 kr. med sponsring

KANONERBJUDANDE FRÅN VÅRA SPONSORER!

I samarbete med våra partner CMC Markets och AvaTrade kan vi nu stolt presentera ett enastående erbjudande för dig som är intresserad av att lära dig mer om tajming vid aktiehandel och ta ett helhetsgrepp på din trejdning!

CMC Markets

 1) Öppna nytt konto hos CMC Markets via t.ex. denna länk (eller annan länk på Börstjänaren.se) och få kursen sponsrad om du sätter in 100 000 sek på din depå och börjar handla aktivt.* (För att uppfylla sponsringsvillkoren krävs att du gör minst 20 affärer på ditt konto inom tre månader efter kursens slut.) Som extra bonus får du tillgång till VIP-klubben varje tisdag.

CMC Markets grundades 1989 och är idag en av världens största CFD-aktörer. Företaget finns etablerat med kontor i 12 länder i bland annat England, Sverige, Tyskland, Kanada, Frankrike, och Singapore. Hos CMC Markets handlar du courtagefritt i index, råvaror samt valuta, allt i en prisbelönt handelsplattform. Du har tillgång till fler än 10 000 produkter som handlas utan fasta kontraktsstorlekar och med flexibel hävstång vilket innebär att du själv väljer om du vill handla med hävstång och hur kraftig den skall vara. De flesta produkter går även att blanka d.v.s du kan spekulera i en prisnedgång.

AvaTrade

 1) Öppna nytt konto hos AvaTrade via t.ex. denna länk (eller annan länk på Börstjänaren.se) och få kursen sponsrad om du sätter in 12 000 USD  eller motsvarande på din depå och aktiverar din handel.* (För att uppfylla sponsringsvillkoren krävs att du gör minst 20 affärer på ditt konto inom tre månader efter kursens slut.) Som extra bonus får du tillgång till VIP-klubben varje tisdag.

Med över 200 000 registrerade kunder från fler än 120 länder, är AvaTrade en verkligt global mäklare.

Därför väljer seriösa handlare AvaTrade
• Handla valutor, aktier, index, ETF:er med mer
• Handel på PC & mobil med AvaTrader och MT4
• Utbud av automatiska handelsplattformar, signaler & 
• Expert Advisor-mjukvara
• Snabb, pålitligt exekvering, hög likviditet samt hävstång på upp till 400:1
• Fullständigt EU-reglerad och efterlever MiFID-direktiven 

UTVÄRDERING

 Kursen BT Trading Wizard anordnades för första gången år 2008. Klicka här för att läsa tidigare kursdeltagares erfarenhet!

 KURSUPPLÄGG

 Börstjänarens trejdingkurs BT Trading Wizard är till för den som vill ta steget fullt ut och lära sig läsa av en graf och omsätta insikterna i praktisk handling: teknisk trejdning. Vi förklarar hur den tekniska analysen kan vara till hjälp både för den långsiktige investeraren och för den som handlar på kort sikt. En stor del av tiden lägger vi på att förklara riskhanteringsstrategier och de psykologiska hinder som aktiehandel kan innebära. Kursen är indelad i tio entimmeslektioner samt tio återträffar/läxgenomgångar om ca 30 minuter.

Kursledare är Henrik Hallenborg och Thomas Sandström, vilka också kommer att agera som personliga mentorer till deltagarna.

Varje träff avslutas med läsanvsining för vidare studier (läxa!) inför nästa genomgång. Kursen bygger på således självstudier mellan varje träff, i vars och ens eget tempo. Deltagarna uppmuntras att aktivt översätta teori till praktik och göra ”pappersaffärer” som vi utvärderar löpande.

De psykologiska påfrestningarna är stora vid aktiehandel men kan avhjälpas med kunskap, regler och självdiciplin. Varje lektion tilldelas ett särskilt risk- & psykologiavsnitt, som avhandlar dessa ämnen i en separat "kurs i kursen".

MÅL

Efter genomgången kurs kommer en nybörjare utan någon som helst insikt i teknisk analys att ha så stor förståelse, att hon själv kan sätta ihop enklare trejdingsystem, både på kort och lång sikt, samt jobba med portföljstrategier som inte ödelägger portföljen vid felinvesteringar.

Varje deltagare blir diplomerad Börstjänare, vilket innebär att du får ett kursintyg där dina kunskaper dokumenteras. Men först efter ett test där vi försäkrat oss om att du tagit till dig hela materialet, i annat fall får du gå om!

MATERIAL

 Kursutbudet är summerat i boken Pengar Psyke Plan, som ingår i kursen. Utöver detta krävs det bara tid och åtagande från deltagarna för att nå vårt gemensamma mål: Att göra dig till en vinnande investerare eller trejdare – en börstjänare khelt enkelt!

BT TRADING WIZARD: KURSPLAN

Innehåll
Utbildningen inleds med en genomgång av den klassiska tekniska analysen. Först när man förstår den är man redo att ta till sig en strategi, eftersom det är först med god insikt i grunderna som man kan förstå varför en modell kommer att fungera och då lita på den så mycket att man vågar satsa sitt kapital på köp- och säljsignaler.

Det är genom att förstå den klassiska tekniska analysen man kan översätta teori till praktik och ta steget till teknisk trejdning. Att analysera marknaden är en sak – men att tjäna pengar på dess rörelser är något helt annat! (För en utförlig beskrivning av kursplanen, se nedan!)

DET HÄR FÅR DU:

 •  10 lärarledda lektioner (om ca 60 minuter)
•  Kursboken Pengar Psyke Plan 
•  Hemstudier inför varje träff 
•  Översätta teori till praktik genom att simulera affärer som sedan kommenteras
•  Fri entré till VIP Klubben


 
Introduktion
Teknisk- fundamental analys, skillnader
Grafen, allmänt
Linjär graf
Barchart
Candlestick
Öppning, stängning, högsta, lägsta
Dagsgraf, veckograf, minutgraf etc.

Risk & psykologi
Surf bums

Trejdingstrategi
 Allmänt om olika typer av trejdingstrategier, daytrading och swingtrejding etc.
 En tradingstrategi innehåller regler för entré, exit, positionsstorlek och riskhantering.
 Viktigt att man har en strategi att följa

Läxa
Frågor

 Repetition
Läxredovisning
Trend, allmänt
 Stigande trend
 Fallande tren
 Konsolidering
 Trejdingförutsättningar: trenden och sannolikheter
 Stöd och motstånd
 Statiska stöd och motstån
 Utbrott

Risk & psykologi
Att ha rätt

Läxa
Frågor

 Repetition
Läxredovisning
Trendlinjer
 Trendlinjekanal
 Trendskifte
 Omslagsformationer
Trejdingplan

Risk & psykologi

Gå vidare...

Läxa
Frågor

 


Repetition
Läxredovisning
Omslagsformationer
Dubbelbotten
Dubbeltopp
Huvud/skuldra
 Inverterad huvud/skuldra

Risk & psykologi
 Perceptionspsykologi: man ser det man vill se

Läxa
Frågor

 


Repetition
Läxredovisning
Medelvärden
EMA
Trendkanaler
 Medelvärden, 200, 50, 18, 5

Risk & psykologi
Förhoppningar

Läxa
Frågor


Repetition
Läxredovisning
Fortsättningsformationer
Symmetrisk triangel
 Rätvinklig triangel
Kil
 Vimpel
Rektangel
 Flagga

Risk & psykologi
Övertrejdning

Läxa
Frågor

Repetition
Läxredovisning
Gap
Utbrottsgap
Fortsättningsgap
Utmattningsgap
Allmänna gap

Risk & psykologi
Freezing

Läxa
Frågor


Repetition
Läxredovisning
Kaosformationer
Expanderande triangel
Damantformation
 

Trejdingstrategi
Förklaring av begreppen köpa, sälja, blanka, lång och kort

Risk & psykologi
Gambling
Nödutgång/stoploss
 2 procentsregeln
6 procentsregeln

Läxa
FrågorRepetition
Läxredovisning
Trejdingdagboken
Syfte
 Beräkna positionsstorlek
Black Jack
 Tradingmatematik
Bottom line

Risk & psykologi
Din talang

Läxa
Frågor


Repetition
Läxredovisning
Tekniska handelsmodeller
Derivat
På egen hand
Vad bör man tänka på vid val av systemRisk & psykologi
 Varför ska just vi tjäna på Börsen?
Frukost för Börstjänare
 Tips för vidare studier
 

 

Tid och plats
Online, via din dator kan du följa eventet på samma sätt som Börstjänarens webinarier, Trejdingklubben Online, presenteras. Första lektion äger rum tisdagen den 6 februari kl 19:00, sedan pågår kursen under 10 veckor varje tisdag.

Mejla btshop@borstjanaren.se för att anmäla sig. 

 

VIP Klubben – Inbjudan till VIP Klubbens tillställningar så länge du är aktiv kund, klicka här för mer information!

 
Börstjänaren

1 2 3 Nästa Sista Sid 1 av 3
GA