VECKA 16
Torsdag
18
April
BT-annons
2017-11-09
photo


Nya stora köp av välinformerade i Castellum
Efter en dubbling av Castellums aktie är intresset för köp stort.

Castellum

Castellum
På höga höjder har fastighetsbolaget Castellum konsoliderat och därefter tagit sig upp till en ny högre topp och bekräftat dagstrenden som positiv.

Pilarna i grafen ovan visar två tekniska sättupper: den första på utbrott (som vi tog till BT Multiportföljen) den andra på rekyl när tidigare motstånd återtestades som stöd efter en momentumrörelse upp.

Nu återtestas tidigare topp och vi kan få ett avgörande. En högre topp och allt är frid och fröjd men vid en lägre botten gäller exit på köpta för då skiftar dagstrenden till negativ.

För någon dag sedan fick vi veta att finansmannen Rutger Arnhult fortsätter att öka sitt ägande i fastighetsbolaget Castellum; i början av veckan gjordes ett köp av 640 000 aktier.

Arnhults innehav var vid det senaste månadsskiftet 9,5 miljoner aktier, vilket innebar ett ägande om 3,5 procent av kapital och röster, upp från 3,2 procent i slutet av september.

Men trots ökningen har Arnhult tappat från fjärde största ägaren till femte.

Det är AMF som gick om efter köp av 1,6 miljoner aktier under oktober.

Rutger Arnhult ägde inga aktier alls i Castellum vid halvårsskiftet.

Intressant är att Castellum dubblats sin aktiekurs de senaste åren men det hindrar alltså inte välinformerade från att köpa.

Rekommendation
Behåll köpta och sikta högt.

 
Börstjänaren

 
 
 
 
 
 
 
Annons