VECKA 13
Fredag
29
Mars
BT-annons
2017-12-27
photo


Fråga BT: handla med Bitcoin
Kostnaderna för att trejda med bitcoin kan vara höga.

http://borstjanaren.se/images/article_images/img7/kmm.png

Hej,

Ser att innehavskostnaden för kryptovalutor på Avatrade verkar vara förhållandevis hög för att kunna behålla positionen över natten (overnight interest rate / swap). 0,125% för köp och 0,0972% för sälj. Säg att man har motsvarande 1 Bitcoin i position blir kostnaden per natt mellan 130-170kr (om bitcoin står i 16 000 USD och jag inte räknad helt åt skogen) vilket kan kännas ganska högt om man behåller positionen en längre tid.

 

Tack på förhand,

Hälsningar Tobias

----

Hej Tobias,

Bästa sättet att investera i bitcoin är inte via CFD:er och AvaTrade. Dessa produkter är för trading, aktiv handel med mer kortsiktiga trender.

Om du vill investera i bitcoin med hävstång, är det terminen du bör använda. Där kostar inte hävstången något och kontraktet sitter säkert i ditt namn.

Det fungerar på samma sätt som för guldterminen, vilket vi under 90 minuter gick igenom mycket noggrant i tisdagens guldevent "Why pursue anything less than gold?".

En inspelning finns av detta event finns att tillgå om du skulle vara intresserad.

I CFD:er, certifikat och liknande byggs hävstången upp med en kostnad, det är en tredje part som behöver ta betalt för sina tjänster.

Hör gärna av dig igen om du har några frågor.

Med vänlig hälsning
Henrik 

Terminen går bra att handla via får sponsor GFF Brokers, klicka här!
 

Läs en eventuell fortsättning av denna tråd här!

----

Om du har några frågor eller funderingar kring aktier eller vår webbplats är du välkommen att höra av dig till oss, så ska vi försöka svara så gott vi kan.

Du kan fråga om allt mellan himmel och trejd, varmt välkommen!

Klicka här för att ställa en fråga!

 
Börstjänaren

1 2 3 Nästa Sista Sid 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
 
 
 
 
 
 
 
Annons