VECKA 17
Tisdag
23
April
BT-annons
2018-01-20
photo


Fråga BT: knäcka koden!
BT Wizard en kostnadsfri kurs där kurs där vi kan utlova "kodknäckningsgaranti".

http://borstjanaren.se/images/article_images/img7/kmm.png

Hej Börstjänaren 

*  Jag är intresserad av er kurs "BT Wizard" och skulle gärna delta om det kan fungera. Det är ju så att man behöver lite hjälp att "Knäcka Koden" för att komma vidare. 

*  Jag bor i Tyskland sedan 1½ år. Jag lever av mina pensioner som betalas in och ut via min bank i Sverige. Med andra ord finns mina konton där. Tänkbara hinder ? 

*  Jag har tittat på de bägge "Sponsorerna" och kommit fram till att AvaTrade skulle passa mig. Kan ni på förhand ge mig info om vilken platform som jag kommer att få tillgång till ? Jag förmodar att denna kan hantera CFD-er på Aktier, Valutor och Index ?

*  Fråga:  Förutom AvaTrade-s plattform, behöver jag ytterligare en plattform tex MetaStock för att kunna  hantera kursens olika delar och framtida trading (tex BT-kanalen)? Vad föreslår ni ? 

*  Jag vet redan nu att jag kommer att vara bortrest 20+21 februari, hur fungerar det då ?  

Tack för ett utmärkt program 

MVH Lars T

---

Hej Lars,

Tack för din förfrågan och kul att du är intresserad av BT Wizard!

Det är verkligen en kurs där vi kan utlova "kodknäckningsgaranti" för alla deltagare som deltar fullt ut och gör sina läxor.

I och med att utbildningen sker online så är utgör vistelseorten inget problem (så länge det finns internetanslutning).

Hos AvaTrade kan du välja mellan deras egen plattform AvaTrade Act och MetaTrader 4, världens populäraste handelsplattform för CFD och valutahandel. Det är riktigt att båda dessa plattformar hanterar Aktier, Valutor och Index. 

Du "måste" inte ha någon ytterligare plattform men Metastock är ju inte fel att passa på att lära sig – särskilt med tanke på den fortsatta tradingen. MetaStock kan man dessutom prova gratis i en månad. Vissa år har vi fått till specialerbjudanden från MetaStock till kursdeltagarna – vi får se hur det blir i år.

Det är inget problem med missade lektionstillfällen i och med att lektionerna spelas in och kan repriseras obegränsat under kursens gång. (Det är för övrigt en rekommendation att man repeterar varje lektion genom att titta på inspelningen minst en gång före nästa lektionstillfälle.)

Tack själv och välkommen till BT Wizard!

Hoppas vi ses!

Med vänlig hälsning

Thomas Sandström

Läs en eventuell fortsättning av denna tråd här!

----

Om du har några frågor eller funderingar kring aktier eller vår webbplats är du välkommen att höra av dig till oss, så ska vi försöka svara så gott vi kan.

Du kan fråga om allt mellan himmel och trejd, varmt välkommen!

Klicka här för att ställa en fråga!

 
Börstjänaren

1 2 3 Nästa Sista Sid 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
 
 
 
 
 
 
 
Annons