VECKA 16
Torsdag
18
April
BT-annons
2015-05-07
photo


Äntligen läge i EUR/SEK
I EUR/SEK har vi en fin sättupp att trejda.

http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading__3261.png

Dagsgraf med trendlinjeanalys

Trendlinjeanalys
Senast vi hade något intressant att trejda i EUR/SEK var när kursen bröt ned från en toppformation och bekräftade dagstrenden som fallande i slutet av februari. Den som trejar utbrott kunde då gå kort dvs. sälj euron och köp kronan, en position på att kronan kommer att gå starkare mot dollarn än euron.

Problemet var att avståndet till tidigare toppat och den naturliga nödutgången var bred, så det var inte en drömsättupp sett till exitnivån.

Men nu har vi något bättre att trejda, en liten räjong, en flagga där köp eller blankning gäller beroende på åt vilket håll kursen tar.

Vi skall inte ge oss på att gissa åt vilket håll EUR/SEK nu tar, vi behöver inte. Det enda vi gör nu för att trejda EUR/SEK är att placerar ut en köporder över den gröna linjen i grafen ovan eller en säljorder under den röda.

Det är alltså strategier för utbrottshandel som gäller, aningen med den klassiska tekniska analysen eller med BT Utbrott.

Mer om räjongshandel här!

Rekommendation
Trejda nästa utbrott i EUR/SEK, vilket man kan göra med Börstjänarens sponsor AvaTrade och då också delta i VIP Klubben varje tisdag kostnadsfritt, läs mer här!

 

 Fler analyser finner du här!


 
Börstjänaren

1 2 3 4 Nästa Sista Sid 1 av 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
 
 
 
 
 
 
 
Annons