VECKA 16
Fredag
19
April
BT-annons
2015-01-19
photo


Superstart för TTA-programmen!
Av elva program avslutades åtta med vinst 2014. El Toro blev vinnare med +21 procent.

www.thetradingaspirants.com är en sajt där deltagare i Börstjänarens VIP-klubb har möjlighet att presentera sin trejdning. Vi investerar själva i de program som klarar av vårt tufffa krav på ett riktigt back-test men det finns även möjlighet för andra spekulanter att investera, minsta insats är $5000 per program.

Programmen noterade på The Trading Aspirants fick en riktig kickstart, då åtta program av elva avslutade 2014 med vinst. Bäst gick det för El Toro, som investerar i den spanska aktiemarknaden. Med en uppgång på 21 procent efter avgifter gick programmet mycket bättre än jämförelseindexet IBEX35. Om den spanska aktiemarknaden stiger eller sjunker har inte någon betydelse för resultatet, då strategin både köper och säljer blankt beroende på trendens riktning.

Medan El Toro steg med 21 procent tappade The US Bull 24 procent. Snabba svängningar både upp och ned utan en tydlig och stabil trend i USA låg bakom förlusten som är en normal draw down för det här programmet.

På andra plats fick vi se Le Taureau, som handlar med franska aktier. Med en uppgång på över 13 procent 2014 blev det en bättre investering än i det franska jämförelseindexet CAC40 som steg med 1,1 procent under samma period.

Det gick även bra för Il Toro som avslutade 2014 med en uppgång på nästan 6 procent. Jämförelseindexet FTSE MIB föll under perioden med 10 procent.

Även om vi såg trender i det tyska DAX-indexet var det inte tillräckligt för att Der Stier skulle gå med vinst. Modellen som bara handlar med tyska aktier tappade dryga 6 procent.

El Toro, Il Toro, Le Taurea och Der Stier har som primära mål att slå respektive lands index. Samtliga program följer en momentumrörelse med trenden både upp och ned för att dra nytta av perioder när det råder panik och aktiekurserna faller. De är en bra hedge till en investerares långsiktiga portfölj som alltid ligger lång, men kan också utgöra en fristående investering med potential att nå det lilla extra.

Och potential finns även i The Super Bull, som är en optimerad modell med möjlighet att på kort tid ge mycket bra utdelning, dock till en något högre risk. Modellen steg med 4 procent de två sista månaderna av 2014.

The Stock Bull som handlar med aktier från hela världen steg också med 4 procent under två månaders handel.

Multistrategin The Big Bull avancerade med 1,4 procent och The Index Bull, som följer världens aktieindex, steg med 3 procent från november till december 2014.

The Commodity Bull handlar med aktieindex, valutor och råvaror. Modellen steg med drygt en procent under ett par månader.

Slutligen har vi Henry Boy Automatic med i statistiken på The Trading Aspirants. Efter en negativ inledning på 2014, fick vi se en liten återhämtning under hösten. Året avslutades dock med drygt sex procent minus.

Klicka här för mer information om VIP-klubben!

Klicka hör för att kontakta oss!

 
Börstjänaren

1 2 3 4 5 Nästa Sista Sid 1 av 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
 
 
 
 
 
 
Annons