VECKA 17
Onsdag
24
April
BT-annons
2014-11-26
photo


DAX köpvärd igen
DAX är på väg att bekräfta dagstrenden som positiv.

http://borstjanaren.se/images/nyhetsbrev_marg.png

http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading__2568.png

Dagsgraf med trendlinjeanalys

Trendlinjeanalys
DAX rekylerar inte lägre upp mot en starkt fallande trend. Det tekniska läget börjar likna mer en jättelik konsolidering där tidigare toppar testas.

Svängningarna är enorma mellan toppar och bottnar, vilket gör det svårt att placera ut naturliga nödutgångar för trendföljande positioner. Ett köp på utbrott mot en högre topp har t ex. den naturliga stoppen något under oktoberlästa.

Vill man absolut in i DAX är det ATR-stopp man får lov att använda. Exit kan då göras om kursen faller tre snittregioner från entrénivån.

Rekommendation
Köp kan göras om kursen bryter upp mot en högre topp, då bekräftas dagstrenden som stigande.

Vår senaste sättupp var en blankning med den fallande trenden, den är nu överspelad, det tekniska läget har skiftat och då gäller det att släppa taget om sin position och rätta seglet efter de nya vindarna.

NYBÖRJARE ÄR  VARMT VÄLKOMNA TILL VIP-KLUBBEN!
VIP-klubben är för både nybörjare och durkdrivna proffs som söker investerare till en redan befintlig handelsmodell. Nivån vid dessa träffar kommer att variera men stor fokus kommer att ligga på att förklara allt så detaljerat att även nybörjare utan någon som helst erfarenhet av teknisk handel förstår.

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION!

 
Börstjänaren

1 2 3 4 Nästa Sista Sid 1 av 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
 
 
 
 
 
 
 
Annons