VECKA 16
Lördag
20
April
BT-annons
2014-11-20
photo


GDX tajmad och klar
Följ med GDX nedåt.

INGET KAPITAL ATT TREJDA? HANDLA MED VÅRA SLANTAR!
Varje tisdag kväll undervisar vi en grupp seriösa trading aspiranter som när de gjort hemläxan är redo att trejda vårt kapital. Du behöver alltså inte själv riskera pengar på de strategier vi lär ut!

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION!

http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading__2514.png

Dagsgraf med BT-kanalen

BT-kanalen
För några dagar sedan var guldaktiefonden GDX (och GDXJ) tajmad och klar in i minsta detalj för en andra blankning på bara några månader.

Dagstrenden är fortfarande starkt fallande varför det inte är för sent att följa med ned.

Att rekylen upp blev lite kraftigare än till vår entrénivå vid 18 EMA är fullt normalt. Och att priset stiger med över fem procent om dagen är också det normalt. En uppgång på 8-10 procent på en enda dag är bara något över vad som kan anses normalt.

Det är volatiliteten man bör titta på, inte procentsiffran. För så länge avståndet mellan dagens högsta och lägsta ligger inom det normala är det inget speciellt med en uppgång på 10 procent. Men skulle vi få en stapel på två eller tre gånger en vanlig handelsregion (ATR), har vi något speciellt.

Rekommendation
Så länge vi har en rekyl upp mot en fallande trend gäller blankning.

Skulle vi sedan få ett misslyckat försök att ta ut tidigare botten, en högre topp eller en momentumdivergens kan det bli aktuellt med köp.

http://borstjanaren.se/images/twitter077_marg.png

Chatta med Henrik Hallenborg! Är det något i hans texter som kan verka obegripligt, eller har du funderingar i största allmänhet, skriv då en fråga i vårt forum.

 Fler analyser finner du här!


 
Börstjänaren

 
 
 
 
 
 
 
Annons