VECKA 16
Fredag
19
April
BT-annons
2014-09-05
photo


Lär dig handla på börsen med BT-kanalen
Börstjänarens strategikurs med fokus på BT-kanalens fyra sättupper startar den 7 oktober och pågår hela hösten. Här får du lära dig att knäcka koden för både en lugn rekylhandel och den svåra konsten att fånga toppar och bottnar. Denna grundläggande kurs bygger på online-lektioner och coachning via e-post.

[image]

Kursen startar den 7 oktober och är indelad i sex avsnitt. Under dessa får du lära dig BT-kanalens fyra olika strategier som ger dig möjlighet att trejda oavsett om börsen går upp eller ner. Du lär dig dessutom att se när trenden skiftar från stigande till fallande och vice versa.

Ta chansen lära dig grunderna i Börstjänarens vinnande kanalstrategi! BT-kanalen som skapades av Henrik Hallenborg 2008 är både en handelsmodell och ett sätt att analysera marknaden. Du behöver därmed inte trejda strategin strikt tekniskt utan kan använda den som ett hjälpmedel för att tajma entré i dina favoritmarknader, vare sig det är aktier, råvaror eller valutor.

Modellen BT-kanalen, som ligger till grund för de flesta analyser på Börstjänarens webbplats, fungerar i alla marknadsklimat och tiddskalor: falllande marknader, trendvändningar, stigande marknader, långsiktiga investeringar, swingtrading samt daytrading. Genom BT-kanalens fyra strategier får du lära dig grunderna för allt strategiskt tänkande på börsen. Det synsätt som du tillgodogör dig via detta heltäckande system kan du sedan ta med och vidareutveckla i din egen trejdning.

[image]

Inga större förkunskaper krävs
Du behöver inte ha någon större erfarenhet av trejdning för att gå den här kursen, som även passar dig som redan har trejdningserfarenhet men som vill lära dig fler strategier.

Lektionerna ges varannan vecka och mellan lektionerna har du ett antal hemuppgifter att göra. Under kursens gång har du möjlighet att ställa frågor och få coachning och support av kursledaren via e-post.

Kursen är främst inriktad på att du ska tillgodogöra dig en strategisk självständighet: du behöver inte längre fråga någon annan när du skall köpa och sälja, eller köpa dyra analyser och lyssna på "experter". Du blir din egen expert på börsstrategi, som vet exakt när och hur du skall agera.

Lär dig överleva på börsen!
Kursen berör även kortfattat hur du hanterar risk och bemästrar börspsykologiska utmaningar, vilket är mycket viktigt för att överleva långsiktigt på börsen och bli en bra trejder.

Två berömda citat som pekar mot nödvändigheten att utbilda sig för sin överlevnad på börsen:

"Det är bara när tidvattnet drar sig tillbaka som man ser vilka som badat utan badbyxor."
Warren Buffett

Världens mest kände investerare Warren Buffett syftar här på riskkontroll; när marknaden går din väg behöver du inte oroa dig – men marknaden böljar fram och tillbaka och vänder alltid förr eller senare och då gäller det att vara förberedd!

"Don't Confuse Brains With A Bull Market."
Humphrey B. Neil

Den kände klassikerförfattren Humphrey Neill (The Art of Contrary Thinking) säger samma sak på ett lite annorlunda sätt. Han syftar på att man kan bli lurad av sina framgångar i en stigande marknad och få för sig att man behärskar konsten att handla på börsen. Men efter Bull market (stigande marknad) kommer för eller senare Bear market (fallande marknad).

Då gäller det att ta fram strategier för att tjäna på börsnedgångar – vilket du kan göra om du Lär dig handla på börsen med BT-kanalen!

[image]

[image]Lektion 1. v 41  Tisdag 7 okt kl 19.00
[image]Lektion 2. v 43  Tisdag 21 okt kl 19.00
[image]Lektion 3. v 45  Tisdag 4 nov kl 19.00
[image]Lektion 4. v 47  Tisdag 17 nov kl 19.00
[image]Lektion 5. v 49  Tisdag 4 dec kl 19.00
[image]Lektion 6. v 51  Tisdag 18 dec kl 19.00

(Kursinnehåll, se nedan.)

KURSAVGIFT: 6 000 kr inkl. moms

[image]

Anmäl dig här!

[image]


LEKTION
 1

- Introduktion
- Begrepp och definitioner
- Hemuppgifter

LEKTION 2
- Genomgång av hemuppgifter
- Frågor från kursdeltagarna
- MACD
- BT-kanalen, setup 1, köp med trenden
- Hemuppgifter

LEKTION 3
- Genomgång av hemuppgifter
- Frågor från kursdeltagarna
- BT-kanalen, setup 2, sälj (blanka) med trenden
- Hemuppgifter

LEKTION 4
- Genomgång av hemuppgifter
- Frågor från kursdeltagarna
- BT-kanalen, setup 3, köp mot trenden
- Hemuppgifter

LEKTION 5
- Genomgång av hemuppgifter
- Frågor från kursdeltagarna
- BT-kanalen, setup 4, sälj (blanka) mot trenden
- Hemuppgifter

LEKTION 6
- Genomgång av hemuppgifter
- Frågor från kursdeltagarna
- Exempel på köp och säljsetupper i BT-kanalen
- Praktiska tips i din trejdning enligt BT-kanalen

[image]

 
Börstjänaren

1 2 3 4 5 Nästa Sista Sid 1 av 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
 
 
 
 
 
 
Annons