VECKA 17
Tisdag
23
April
BT-annons
2014-05-17
photo


Exit i silver och sterling
Henry Boy automatic har stängt positionerna i silver och sterling.

 

Silver – Stängd
Entré i silver gjordes nära dagshögsta (se graf ovan), därefter vände kursen ned, träffade nödutgången och vi gjorde ett lappkast dvs. sålde den köpta för att istället gå kort. Kursen fortsatte ned några dagar, testade stödet och vände uppåt med raketfart och träffa vår nödutgång som var placerad något över högstanoteringen efter köpet.


Silver är fortfarande lika intressant som tidigare men det har ingen inverkan på hur vi trejdar. Träffas stoppen är sättuppen överspelad, vi kan inte behålla och hoppas att kursen vänder. Då är det bättre att invänta nästa sättupp för att åter ta sig in i silver.

Klicka här för att läsa PDF-filen på denna trejd!


GBP/USD – Stängd
Efter entré i slutet av april steg kursen men köparna lyckades inte ta kommandot då säljarna snabbt tog kontrollen.

När vår släpande nödutgång träffades var det inte längre något att fundera på och vi avslutade trejden i sterling.

Eftersom kursen höll sig över insidesdagens lägsta mer än fyra dagar, gör vi inte lappkast i denna trejd.

Detta valutapar är ett av de mest intressanta just nu, efterson kursen är uppe och nosar på en fleraårshögsta i ett område fritt från närliggande motstånd. Därför fortsätter vi att hålla ett öga på sterling.

Klicka här för att läsa PDF-filen på denna trejd!

Nästa trejd
Den som är intresserad av att vara med på nästa trejd kan abonnera på tjänsten och få ett affärsförslag i god tid före entré, eller ansluta sin egen depå till Henry Boy programmet hos AvaTrade.

Klicka här för mer information om trejdalert-tjänsten
• Kontakta Natalie Lourie på AvaTrade för mer information om att ansluta sin depå till Henry Boy Automatic-programmet, vilket innebär att man ej behöver lägga ut order själv.  n.lourie@avatrade.com.

 
Börstjänaren

1 2 Nästa Sista Sid 1 av 2
  • 1
  • 2
 
 
 
 
 
 
 
Annons