VECKA 13
Torsdag
28
Mars
BT-annons
2014-05-12
photo


Dags för rekylhandel i ABB
ABB faller från en toppformation och kan säljas blankt vid nästa rekyl upp

http://borstjanaren.se/images/nyhetsbrev_marg.png

 

Dagsgraf med BT-kanalen add-on

BT-kanalen

Sist vi tittade på ABB var för mindre än två veckor sedan. Då konstaterade vi att aktien hade bildat en toppformation och att ett utbrott ned under tidigare bottnar kunde säljas blankt. Kursen har sedan dess fallit igenom stödområdet och vi har fått en distinkt lägre botten.

Utbrottshandlare bör redan ligga kort i ABB och rekylhandlare får en chans att sälja blankt vid nästa rekyl upp.

I grafen ovan har vi lagt på BT-kanalens indikatorer, som vi använder för rekylhandel.

Vi ser att ABB noteras i säljzon eftersom vi nyligen fick ett medelvärdeskors, där det kortare medelvärdet (18 EMA, den vinröda linjen i grafen) ovanifrån korsade det längre (55 EMA, grå linje) och båda pekar ned. I detta läge letar vi uteslutande efter blankningssättupper.

Vidare ser vi att det inte råder någon tvekan om att kursfallet har drivits av aggressiva säljare. Säljarna är så ivriga att kursen har etablerat sig under det nedre kanalbandet, vilket tyder på ett starkt säljtryck. Att kursfallet har styrka bekräftas av den djupa och breda botten i MACD-histogrammet.

När säljarna lugnat ned sig och vi får en rekyl ges rekylhandlare en chans att göra entré. Den som trejdar BT-kanalen kan sälja blankt strax under 18 EMA.

Eftersom det handlar om den första rekylen efter ett medelvärdeskors bör man sälja blankt något under medelvärdet, då den första rekylen inte alltid når ända upp till 18 EMA.

Den naturliga nödutgången ligger strax över tidigare topp från april. 

 http://borstjanaren.se/images/twitter077_marg.png

 

Veckograf med stöd och motstånd

Stöd och motstånd

I veckografen med stöd- och motståndsområden ser vi att det är gott om stöd inunder, vilket dock inte hindrar oss från att göra entré.

Första målet kan vi ta ut vid 140 kr och därefter tittar vi ned mot 130 kr. Om vi skulle få se en generell försvagning av aktiemarknaden finns potential för nedgång till 110-115 kr. 

Rekommendation

Sälj blankt vid nästa rekyl upp!

Entré kan göras strax under 18 EMA. Följ värdet på 18 EMA i BT Charts. 


 
Börstjänaren

1 2 3 4 Nästa Sista Sid 1 av 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
 
 
 
 
 
 
 
Annons