VECKA 17
Torsdag
25
April
BT-annons
2013-11-06
photo


Loonie utan trend
Den kanadensiska dollarn konsoliderar mot den nordamerikanska varför det är dags att applicera strategier som baseras på utbrott.

http://borstjanaren.se/images/nyhetsbrev.png

 http://borstjanaren.se/images/twitter077.png


http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading__831.png

Dagsgraf med trendlinjeanalys

Trendlinjeanalys
Sedan ett halvår tillbaka har den kanadensiska dollarn, loonie, konsoliderat utan någon stark dagstrend. Det borde därmed vara dags för en ny våg upp eller ned och omvärdering av valutaparet.

Senast vi hade något att trejda var i september när kursen bröt en viktig teknisk nivå och man kunde köpa baserat på utbrott till en ny stigande trend. Köparnas styrka blev dock kortvarig då kursen snabbt återvände in i konsolideringsområdet.

Nivåer som nu kan trejdas är markerade med horisontella linjer i grafen ovan: köp över den gröna och sälj blankt under den röda.


http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading__833.png

Dagsgraf med BT-kanalen

BT-kanalen
Efter utbrottet upp mot den högre toppen i september kom det sedvanliga återtestet av utbrottsnivån. Stödet bröts denna gång och vi har ett bra exempel på när vår strategi inte fungerade.

Den naturliga nödutgången ligger dock under augustibottnen, så den som använde en bred stopp ligger möjligen kvar i en köpt position.

 http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading__832.png

Veckograf med stöd och motstånd

Stöd och motstånd
Det är veckografen som gör loonie intressant, men även de andra störra valutaparen.

Utan starka trender under många år kan vi komma att se riktigt vilda rörelser när kursen vi väl lämnar den handelsregion där priset harvat i snart fyra år.

Om det blir upp eller ned har vi inte en aning om. Som trendföljare vi behöver inte gissa oss till om det blir köparna eller säljarna som kommer att ta kontrollen.

Rekommendation
Applicera strategier för att trejda nästa utbrott.

 
Börstjänaren

1 2 3 Nästa Sista Sid 1 av 3
  • 1
  • 2
  • 3
 
 
 
 
 
 
 
Annons