VECKA 16
Fredag
19
April
BT-annons
2013-05-16
photo


Björnflagga i vete
Efter ett par månader med sidledes rörelser är det dags att trejda en flagga i vete.
GRATIS DAGLIGT NYHETSBREV!


Börstjänaren skickar varje dag ut ett nyhetsbrev till registrerade läsare, klicka här för att göra en kostnadsfri registrering!


http://borstjanaren.se/images/article_images/img4/teknisk.analys.trading_2025.png

Dagsgraf med trendlinjeanalys

Trendlinjeanalys
I vete har vi nu ett motstånd som testats två gånger samt ett stödområde med ett par test, grön och röd linje i grafen ovan.

Dagstrenden är därmed neutral, vi saknar en högre högsta eller lägre lägsta. Det är strategier för utbrott man bör använda sig av som t ex. BT Utbrott.

Enligt den klassiska tekniska analysen kan vi köpa vete om den gröna linjen passeras eller sälja blankt om vi får noteringar under den röda.

Att i förväg lista ut åt vilket håll utbrottet kommer har vi lite intresse i. Eftersom föregående trend var fallande, kan vi anta att det blir ned men det hindrar oss inte från att köpa om vi får en högre topp. Det får oss inte heller in i en blankad position före utbrottet. Att vänta på bekräftelse är mycket viktigt vid systematisk utbrottshandel.

Rekommendation
Applicera strategier för att trejda utbrott, köp eller sälj beroende på år vilket håll kursen bryter ut från de senaste månadernas handelsräjong.

 
Börstjänaren

1 2 3 4 5 Nästa Sista Sid 1 av 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 
 
 
 
 
 
 
Annons